GSHBBBanner

 

Date Created: 1/8/2011

Last Updated: to be updated soon

Q: macam mana wujudnya chord7, diminished, aug..apa teori dia??.

A: Soalan ni memang dah lama aku nak jawab, and sorry sebab tak post lagi jawapan dia. I've actually written the response quite a bit, tapi tak post lagi. Aku janji aku akan jawap soalan ni, it'll be posted under Lessons nanti. But before that aku nak review balik semua basic theory yang aku dah ajar sebelum ni, to make sure that I've taught you guys everything you need to know before learning chord theory.

Aku Punye ®